Uitzending bijwonen?

JE KAN GRATIS EEN UITZENDING VAN MOTTES ORE BIJWONEN

Wat is er nou leuker dan de Vastenavend nog een beetje extra mee te maken? Eigenlijk niets en daarom hebben wij als Mottes Ore besloten om een aantal publieksuitzendingen te maken. Het is dan ook al ons VIJFDE seizoen!!

Nou wat gaat dat dan inhouden?

Misschien kijk je weleens naar Beau, Khalid&Sophie, Jinek of vroeger naar De Wereld Draait door? Daar zag je altijd publiek zitten, dat kan nu ook bij Mottes Ore. In ons geval is dat nog gratis ook. Aanmelden kan door op onderstaande knop te drukken:

Beide opname dagen zitten VOL

Wat is het?
Mottes Ore is gestart als podcast over de Vastenavend, maar ondertussen stiekem meer een talkshow met bijzondere gasten. De laatste uitzending van vorig jaar was er één met publiek en meerdere gasten. Dat gaan we dit jaar weer doen, maar we willen graag dat hier bij elke uitzending publiek is. Eigenlijk een beetje net als op de echte TV. Jij kan nu er dus ook gewoon helemaal zelf bij zijn, net als op de echte TV.

We hebben voor de zekerheid ook nog foto’s van de jaren 2020, 2022 én 2023 toegevoegd onderaan de pagina, dan weet je dat het eerder al erg leuteg was.

Wat kost het?
He-le-maal niets. Je bent gewoon gratis welkom, je mag zelfs drankjes halen terwijl de opnames bezig zijn. Die zijn dan wel betaald.

Hoe werkt het aanmelden?
Eigenlijk best simpel. Meld je aan door hieronder aan te geven op welke dagen je de opname zou willen bijwonen. Je mag meerdere dagen opgeven.
Rond maandag 8 januari zullen wij je een mail sturen met welke opname dag jij er bij wilt zijn. Het kan zijn dat je er bij meerdere aanwezig bent, maar kan ook zijn dat het vol zit. Alle kanten kan het dus op gaan.

En wat na het aanmelden?
Heb je het formulier ingevuld en verzonden? Dan is het dus even wachten tot maandag 8 januari. Dan krijg je een mail met meer informatie. We proberen zoveel mogelijk mensen te laten komen.

Wanneer zijn de uitzendingen?
Op donderdag 25 januari nemen we twee afleveringen op. Woensdag 7 februari is de laatste opnamen, er wordt dan één aflevering opgenomen. Ja, je leest het goed, de woensdag van ‘Wagetjes kijke’. Wees niet bang, na de opname heb je nog tijd genoeg om even naar Konterscherp af te reizen. Sterker nog, dat gaan wij zelf ook doen.
Tijden van de opnames zijn (let op: dit is een indicatie, later volgt meer informatie):

– Donderdag 25 januari (2 afleveringen) — Start opname:19:30u >> Einde opname twee afleveringen: 21:15u

– Woensdag 7 februari (1 aflevering) — Start opname: 19:30u >> Einde opname: 20:30u

Waar zijn de uitzendingen?
Daar komen we in de mail met meer informatie later op terug. Maar natuurlijk is het gewoon in Bergen op Zoom, in of in de buurt van het centrum.

Tot wanneer kan ik me opgeven?
Tot dat het vol is of tot dat de opnames zijn. Maar let op

Voor beide dagen zijn er nog maar enkele plekken